欧美老妇人XXXX-天天做天天爱天天爽综合网-97SE亚洲国产综合在线-国产乱子伦精品无码专区

當前位置: 首頁 > 職稱英語 > 職稱英語歷年試題 > 職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三

職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三

更新時間:2016-09-07 09:58:14 來源:環(huán)球網(wǎng)校 瀏覽107收藏42
摘要   【摘要】2017年職稱英語考試備考中,環(huán)球網(wǎng)校為幫助大家備考特分享了職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三供大家練習,更多資料敬請關(guān)注環(huán)球職稱英語考試頻道,網(wǎng)校會及時更新考試資訊......  相關(guān)推薦:201

  【摘要】2017年職稱英語考試備考中,環(huán)球網(wǎng)校為幫助大家備考特分享了“職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三”供大家練習,更多資料敬請關(guān)注環(huán)球職稱英語考試頻道,網(wǎng)校會及時更新考試資訊……

  相關(guān)推薦2016職稱英語真題答案與解析專題

  職稱英語歷年真題《綜合B》補全短文真題精選題

  The Tough Grass that Sweetens Our Lives

  Sugar cane was once a wild grass that grew in New Guinea and was used by local people for roofing their houses and fencing their gardens. Gradually a different variety evolved which contained sucrose (蔗糖) and was chewed on for its sweet taste. Over time, sugar cane became a highly valuable commercial plant, grown throughout the world. __________ (46)

  Sugar became a vital ingredient in all kinds of things, from confectionery (糖果點心 ) to medicine, and, as the demand for sugar grew, the industry became larger and more profitable.

  __________ (47) Many crops withered( 枯萎)and died, despite growers' attempts to save them, and there were fears that the health of the plant would continue to deteriorate.

  In the 1960s, scientists working in Barbodos looked for ways to make the commercial species stronger and more able to resist disease. They experimented with breeding programmes, mixing genes from the more delicate, commercial type. __________(48) This sugar cane is not yet ready to be sold commercially, but when this happens, it is expected to be incredibly profitable for the industry.

  __________(49) Brazil, which produces one quarter of the world's sugar, has coordinated an international project under Professor Paulo Arrudo of the Universidade Estaudual de Campinas in Sao Paulo. Teams of experts have worked with him to discover more about which parts of the genetic structure of the plant are important for the production of sugar and its overall health.

  Despite all the research, however, we still do not fully understand how the genes function in sugar cane __________ (50) This gene is particularly exciting because it makes the plant resistant to rust, a disease which probably originated in India, but is now capable of infecting sugar cane across the world. Scientist believes they will eventually be able to grow a plant which cannot be destroyed by rust.

  A. Eventually, a commercial plant was developed which was 5 percent sweeter than before,but also much stronger and less likely to die from disease.

  B. One major gene has been identified by Dr Angelique D'Hont and her team in Montpelier,France.

  C. Sugar cane is now much more vigorous and the supply of sugar is therefore more guaranteed.

  D. Since the 1960s, scientists have been analyzing the mysteries of the sugar cane's genetic code.

  E. The majority of the world's sugar now comes from this particular commercial species.

  F. Unfortunately, however, the plant started to become weaker and more prone to disease.

  職稱英語理工A考生70分通關(guān)經(jīng)驗分享

  職稱英語考試上班族備考策略分享

  職稱英語怎樣快速做完閱讀理解

  環(huán)球老師分享職稱英語語法提高技巧

  環(huán)球網(wǎng)校友情提示:2017年職稱英語考試馬上開始,本文小編整理“職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三”,如果您在此過程中遇到任何疑問,請登錄環(huán)球網(wǎng)校職稱英語頻道及論壇,我們隨時與廣大考生朋友們一起交流!

  【摘要】2017年職稱英語考試備考中,環(huán)球網(wǎng)校為幫助大家備考特分享了“職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三”供大家練習,更多資料敬請關(guān)注環(huán)球職稱英語考試頻道,網(wǎng)校會及時更新考試資訊……

  相關(guān)推薦2016職稱英語真題答案與解析專題

  職稱英語歷年真題《綜合B》補全短文真題精選題

  答案與解析

  46.E。空格前一句甘蔗成了一種極具價值的商業(yè)作物,在全世界種植。空白處應繼續(xù)談論其價值,故E選項(現(xiàn)在世界上大部分糖都是產(chǎn)自這個特殊的商業(yè)作物)符合文意。

  47.F。空格前提到對糖的需求增加,這個行業(yè)開始獲利,而空格后提到植物枯萎并死掉。前后具有轉(zhuǎn)折關(guān)系,所有選項中只有F含有轉(zhuǎn)折詞however,故F(然而不幸的是這種植物開始變?nèi)酰兊萌菀椎貌?是正確答案。

  48.A。空格前提到了科學家進行不同植物基因混合的實驗來培育新品種,空格后提到現(xiàn)在這種甘蔗植物還不準備用作商業(yè)用途。由此可知,空白處講的應該是關(guān)于新的甘蔗品種,故A(最終,一種新的商業(yè)甘蔗被培養(yǎng)出來,比之前的甜度增加5%,而且比之前的作物要更強壯,發(fā)病的可能性更小)是正確答案。

  49.D。空格后列舉了巴西的例子,指出科學家試圖發(fā)現(xiàn)更多的影響含糖量和產(chǎn)量的基因結(jié)構(gòu),故D項(自20世紀60年代起,科學家一直在研究甘蔗基因代碼的秘密)是正確答案。

  50.B。空格前提到研究者們?nèi)匀粺o法完全了解甘蔗的基因,空格后提到這個基因尤其令人興奮,其中的this gene應該指代空白處提到的某個基因,故B選項(一個主要的基因已經(jīng)由Angellique D’Hont博士及其團隊鑒別出來了)符合文意。

  職稱英語理工A考生70分通關(guān)經(jīng)驗分享

  職稱英語考試上班族備考策略分享

  職稱英語怎樣快速做完閱讀理解

  環(huán)球老師分享職稱英語語法提高技巧

  環(huán)球網(wǎng)校友情提示:2017年職稱英語考試馬上開始,本文小編整理“職稱英語《綜合B》補全短文真題精選三”,如果您在此過程中遇到任何疑問,請登錄環(huán)球網(wǎng)校職稱英語頻道及論壇,我們隨時與廣大考生朋友們一起交流!

分享到: 編輯:環(huán)球網(wǎng)校

資料下載 精選課程 老師直播 真題練習

職稱英語資格查詢

職稱英語歷年真題下載 更多

職稱英語每日一練 打卡日歷

0
累計打卡
0
打卡人數(shù)
去打卡

預計用時3分鐘

環(huán)球網(wǎng)校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載

返回頂部