欧美老妇人XXXX-天天做天天爱天天爽综合网-97SE亚洲国产综合在线-国产乱子伦精品无码专区

當前位置: 首頁 > 職稱英語 > 職稱英語模擬試題 > 2015年職稱英語綜合類補全短文訓練題(3)

2015年職稱英語綜合類補全短文訓練題(3)

更新時間:2015-12-10 11:50:58 來源:|0 瀏覽0收藏0
摘要 2015年職稱英語考試報名已經(jīng)結(jié)束,為了方便大家備考復習本站特整理了職稱英語綜合類補全短文訓練題,以供大家復習之用。

    考試動態(tài):2015報名時間|報名官網(wǎng)|報考條件|免考條件 |教材變化解析及備考攻略

    課程推薦:2015職稱英語 鎖定65分 沖擊75分

  2015年職稱英語綜合類補全短文訓練題(3)

  Big Rocks

  One day,an expert in time management was speaking to a group of students and,to drive home a point,used an illustration those students will never forget.

  As he stood in front of the group of overachievers he said,"OK,time for a quiz."He pulled out a one-gallon,wide-mouth jar and set it on the table in front of him.(46)Then he carefully placed them,one at a time,into the jar.When the jar was filled to the top and no more rocks would fit inside,he asked,"Is this jar full?"

  (47)The time management expert replied,"Really?"He reached under the table and pulled out a bucket of gravel.He dumped some gravel in and shook the jar,causing pieces of gravel to work themselves down into the spaces between the big rocks.He then asked the group once more,"Is this jar full?"

  By this time the class was on to him."Probably not,"one of them answered."Good!"he replied.(48)He started dumping the sand in the jar and it went into all of the spaces left between the rocks and the gravel.Once more he asked the question,"Is this jar full?"

  "No!"the class shouted.(49)Then he grabbed a pitcher of water and began to pour it in until the jar was filled to the brim.Then he looked at the class and asked,"What is the point of this illustration?"One eager student raised his hand and said,"The point is,no matter how full your schedule is,if you try really hard you can always fit some more things in it!"

  (50)The truth this illustration teaches us is if you don't put the big rocks in first,you'll never get them in at all.What are the 'big rocks' in your life?Time with your loved ones,your education,your dreams,a worthy cause,or teaching others?Remember to put these big rocks in first or you'll never get them in at all."

  A.He reached under the table and brought out a bucket of sand

  B."No,the speaker replied,"that's not the point

  C.Everyone in the class yelled,"Yes."

  D.Once again he said,"Good."

  E.He figured out that where the priorities lie

  F.He also produced about a dozen fist-sized rocks

  正確答案:FCADB

      環(huán)球網(wǎng)校友情提示:如果您在此過程中遇到任何疑問,請登錄環(huán)球網(wǎng)校職稱英語頻道論壇,或加職稱英語考試QQ群:174139639環(huán)球網(wǎng)校職稱英語考試 ,我們隨時與廣大考生朋友們一起交流!

      編輯推薦:

     2015年職稱英語綜合類補全短文訓練題匯總

     2015年職稱英語考試教材新增匯總

     2015年職稱英語考試備考經(jīng)驗匯總

     2015年職稱英語考試技巧匯總

     2015年職稱英語考試知識解析動詞語態(tài)匯總

     2015年職稱英語考試知識解析動詞時態(tài)匯總

     2015年職稱英語考試知識解析句子結(jié)構(gòu)匯總

分享到: 編輯:環(huán)球網(wǎng)校

資料下載 精選課程 老師直播 真題練習

職稱英語資格查詢

職稱英語歷年真題下載 更多

職稱英語每日一練 打卡日歷

0
累計打卡
0
打卡人數(shù)
去打卡

預計用時3分鐘

職稱英語各地入口
環(huán)球網(wǎng)校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載

返回頂部